top of page

Zijn Verhaal

Peter groeide op in een Belgisch gezin waar het christelijk geloof in Jezus Christus dagelijks werd gepraktiseerd.
Op zijn 15-jarige leeftijd, werd hij gedoopt in water en Geest.

Jarenlang bezocht Peters gezin
een met de Geest vervulde kerk in Brussel. Later plantten zijn ouders, samen met een ander stel, een kerk waar een kleine spontane opwekking in dat specifieke Belgische stadje ontstond. Sindsdien werd zijn geloof in de mogelijkheid van een daadwerkelijke opwekking in België rotsvast.

Van zijn kleuterschool tot zijn jongvolwassen jaren ging Peter naar verschillende christelijke kampen in België.
In de loop der jaren zag hij vele christelijke vrienden van de kerk en de christelijke kampen wegvallen van het christelijk geloof. Dit bedroefde hem erg, om een ​​leider op diezelfde kampen of kerken te zijn, waar zijn vrienden waren, realiserende dat hij een 'uitstervend ras' in zijn leeftijdsgroep leek te worden... .

Vanaf zijn tienerjaren zocht Peter naar discipel-makende jeugdleiders, die hun wandel met Christus in hem wilden investeren, maar geen enkele die de know-how had... . Zelfs toen Peter keek naar de leiders - voorgangers / leraars - van de oudere generatie, waarvan hij dacht dat ze wisten van discipelschap, waren meer bezig met het 'managen' van de kerk(business) dan het opvoeden en grootbrengen van een Koninkrijksfamilie... .

Door dit alles, riep Peter het uit tot zijn hemelse Vader:
"Waar zijn de vaders?!"

En God antwoordde hem met het stellen van de vraag: "Zou je er een willen worden, Peter? '

Een enge vraag ... waarop Peter antwoordde met een even eng antwoord: "God, ik weet niet hoe dat moet...?!"  (*'Eureka!'*)  "Vader, maak mij een geestelijke vader voor anderen, ongeacht de leeftijd... ."

Het avontuur is begonnen! Doe jij mee?

bottom of page